Vesiviikko 2018

HUOMIO!! VESIVIIKKO LÄHESTYY! AANDACH WATER WEEK NADERT!!

Jokaisen poralaisen vuoden huipentumaan on päivä vähemmän aikaa kuin eilen! Tänäkin vuonna Vesiviikko on tiistaista 17.4. maanantaihin 23.4. – tuttuun tapaan Otonpäivästä Yrjönpäivään. Ole valmis ja raitis!!

Vesiviikolla tunnollinen PoRalainen pysyy kaukana Wiinan kauhistuksesta ja keskittyy juhlistamaan Raittiuden ilosanomaa. Vaihtoehtoiseksi virvokkeeksi suositellaan esimerkiksi Vichyä. Vesiviikolla tarkoitetaan oikeasti täysin alkoholitonta viikkoa ja kaikki Wiinan kauhistuksesta erossa pysyneet palkitaan viikon päätteeksi spektaakkelimaisessa Raittiusdiplomigaalassa RAITTIUSDIPLOMEIN JA HAALARIMERKEIN!

Jotta PoRalaiset eivät harhaantuisi alkoholin houkutukseen, on johtokunta valmistellut viikon täyteen raittiustoimintaa. PoRan historiallinen juhlavuoden alkupamaus, Raittiusreivit, Vichy Cup – tätä ET HALUA MISSATA!

Kaikkiin tapahtumiin ovat kaikki poralaiset tervetulleita! Pistä tapahtumat kalenteriin, ja osallistu yhteen tai esim. vähintään KAIKKIIN! Ilmot ovat auki osoitteessa Ilmo
Lisätietoja tapahtumista alempana.

VESIVIIKON OHJELMA:

TI 17.4. Fuksitappo – Eerstejaars cap

KE 18.4. Pitsaperjantai – Pizza vrijdag @Kiltis

TO 19.4. Raittiuselokuva – Soberheid film 18.00 @Kinopoli

PE 20.4. Jäynäfinaali ja Julkun Juhlallinen Julkaisu – Truc Slotstuk en Julkku Plechtige Publicatie

LA 21.4. Vesiviikon lajikokeilu – Experimentatie van de Waterweek @Otahalli

SU 22.4. Vichy-cup – Vichy-toernooi @Otahalli

MA 23.4 PoRa50 -Grand Opening – BoOr50 -Grote Opening

TI 24.4. Raittiusdiplomigaala – Soberheidsdiplomagala @Kiltis

——————————————————–
TIISTAI 17.4. – FUKSITAPPO – Eerstejaars cap
================================

Fuksit kuolee, fuksit kuolee!! Tapahtuma ei ole PoRan järjestämä mutta vahvasti tukema alkoholittomuuden vuoksi.

——————————————————–
KESKIVIIKKO 18.4. – Pitsaperjantai – Pizza vrijdag @kiltis
================================

Killan biljardimestaruus ja kiertopalkinnon uusi ylpeä haltija ratkotaan perinteisesti Pizzaperjantaissa keskiviikkona 18.4. Pelimuotona ysipallo ja paras kolmesta, turnaukseen mahtuu arviolta 32 (incl. konsultit) pelaajaa. Aikataulun tiukkuuden vuoksi pelejä olisi suotavaa pelata aamupäivästä lähtien, mikäli oma ja vastastajasi aikataulu antaa myöten. Otteluohjelma julkaistaan heti ilmoittautumisen päätyttyä.

HUOM!! Bilisturnauksen kokoon ja pelikaavioihin vaikuttaa uuden pöydän asennuksen ajankohta. Johtokunta pyytää jokaiselta kepin heiluttelijalta kärsivällisyyttä.

Samanaikaisesti biljardin kanssa pelataan NHL:ää. Änäriturnaukseen mahtuu mukaan 16 oman elämänsä patriklainetta, alexanderbarkovia tai mikkorantasta. Etenkin änäriturnauksen alkulohkopelejä suositellaan pelattavaksi jo tiistaina, jotta mestari saataisiin ratkaistua mahdollisimman ajoissa illalla. Tapahtuman pizzatarjoilusta vastaa bilispöydänkin sponssannut Accenture ja paikalla on heiltä edustusta. Pitsaa tarjolla vain ilmoittautuneille. PoRa-paita päälle ja pelaamaan tai hengaamaan!

Shakkiturnaus tekee paluun Vesiviikon ohjelmaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Kiltiksellä kevään mittaan vellonut shakkikuume on pakottanut johtokunnan reagoimaan asiaan siihen kuuluvalla tavalla. PoRan oma shakkilautakin saa jälleen kunniamerkintöjä tauon jälkeen. Shakkiturnaukseen mahtuu mukaan 8 pelaajaa.

MITÄ? Accenturen bilisturnaus ja muita pelejä!
MISSÄ JA MILLOIN? ke 18.4 klo 10 alkaen kiltiksellä, pitsat illalla
ILMO: Ilmoon
HINTA: Ilmainen!1!!!!1!!!!
TILAA? Bilis 32, Änäri 16 ja Shakki 8, hengailijoita x

——————————————————–
TORSTAI 19.4. – Raittiusleffa – Soberheid film 18.00 @Kinopoli ja PoRan uuden gymin avajaiset @Deloitte-sali
================================

Raittiusleffa tulee, tule sinäkin! Tänä vuonna Wiinan kauhistuksesta varoittaa myöhemmin ilmoitettava spektaakkeli elokuvan muodossa. Tule mukaan rentoutumaan ja mutustelemaan popparia ennen Wappuviikkoa Otaniemen Kinopoliin (Otakaari 20 A) torstaina 19.4 klo 18.00. Loistava mahdollisuus hengähtää hyvässä seurassa ennen edessä siintäviä Wappuviikon koitoksia. PoRa tarjoaa leffaeväät!

Ennen leffaa tapahtuu PoRan urheilusaralla jotain ennen nähtyä! Ns. PoRan gymi avataan Deloitten kanssa yhteistyössä klo 16. Tule siis katselemaan, minkälaisilla painoilla jatkossa aiheutetaan Otaniemen suurimmat maanjäristykset 😉

MITÄ? Perinteinen Raittiusleffa
MISSÄ JA MILLOIN? to 19.4. klo 18.00 Kinopolissa
ILMO: ilmoon
HINTA: 0€!1!!!!!
TILAA? 20 paikkaa
——————————————————–
PERJANTAI 20.4. – Jäynäfinaali ja Julkun Juhlallinen Julkistus – Truc Slotstuk en Julkku Plechtige Publicatie
================================

PoRa käy selvittämässä jäynäfinaalissa tämän vuoden tason ja arvioi, olisiko PoRan viimevuode jäynä voittanut kilpailun tänä vuonna.

VAROITUS!! PAIKAN PÄÄLLÄ ON PALJON HOUKUTUKSIA, TAPAHTUMA SUOSITELTU VAIN MIELELTÄÄN VAHVIMMILLE PORALAISILLE!!

——————————————————–
LAUANTAI 21.4. – PranaFlow: Vesiviikon lajikokeilu – Experimentatie van de Waterweek @Otahalli
================================

Vesiviikon perinteisessä joogantäyteisessä lajikokeilussa on tällä kertaa vuorossa PranaFlow. Nopean YouTube tarkastelun perusteella Johtokunnalta revähti 3 selkää ja muutama polvi meni sijoiltaan pelkästä katselusta. Joogaohjaajalla on odotettavissa täysi työ yrittäessä venyttää näkkileivän notkeita raittiusritareita eri asentoihin.

MITÄ? Lajikokeilussa PranaFlow
MISSÄ JA MILLOIN? la 21.4 klo 14-15
ILMO: ilmoon
HINTA: 0€€€
TILAA: 30 nopeinta
——————————————————–
SUNNUNTAI 22.4. – Vichy-cup – Vichy- toernooi @Otahalli
================================

Urheilumaailman kenties tavoitelluin titteli, Vichy Cup, on taas tuotu raittiuskansan tavoiteltaviin! Tuon verta, hikeä ja kyyneleitä vaativa pytty jaetaan perinteisessä PoRan Vichy Cup -turnauksessa 22.4. Otahallilla klo 20:00. Turnajaiset ovat entistä isommat, tällä kertaa jälleen Otahallin isolla puolella! Jos et mahtunut mihinkään joukkueeseen, niin tule nauttimaan kisatunnelmasta ja Vichy-hymnin vokaaliversion julkistamisesta lehtereiden puolelle. Lisäksi PoRa-muotinäytös on yksi hyvä syy tulla paikalle.

Muodosta 2-3 kaverisi kanssa unelmiesi sählyjoukkue (väh. yksi molempia sukupuolia) ja saavu Otahallille sunnuntaina illalla kamppailemaan paikasta tähtiin!
Ilmoita joukkueesi mukaan turnaukseen Prodekon ilmokilkkeessä, ja tee se vauhdilla… mukaan mahtuu ensimmäiset 8 joukkuetta PoRasta ja sen lisäksi on varattu 1 paikka kutsuvierasjoukkueelle!

Säännöt tiivistetysti:
– kentällä 3 pelaajaa
– joukkueessa 3-4 pelaajaa, joista vähintään 1 on mies ja 1 nainen
– ei maalivahteja
– joukkueella (jotakuinkin) yhtenäinen peliasu

MITÄ? Vichy Cup
MISSÄ JA MILLOIN? su 22.4 klo 20.00, Otahalli monitoimihalli
ILMO: ilmoon
TILAA: 7 joukkuetta PoRa + 1 joukkuetta Non-Pora + fanikatsomo

——————————————————–
Maanantai 23.4. – PoRa50 Grand Opening – BoOr50 -Grote Opening
================================

Nyt se vihdoin pamahtaa virallisesti käyntiin, nimittäin PoRa50 -juhlavuosi. Itse juhlapäivä aloitetaan bensainkatkuisissa hajuissa ja moottorinjyskeen jyristessä kiltiksen parkkipaikalta. Matka suuntautuu sieltä kohti Vantaan ja Itä-Helsingin bensa-asemia, joissa suoritetaan aktiivista renkaiden potkimista, kytkinten revittelyä ja kumin polttamista.

Kun autoista on saatu poltettua kaikki polttoaine, on aika siirtyä reivaamaan Raittiusreivien merkeissä OK20 yläkertaan. DJ-pöydän taakse asettuu Vichy-arkkitehti 2017, joka tunnetaan myös raittiusreivipiireissä Olli Kikkelinä.

Puolilta öin Vichy-pullot vaihdetaan muihin kuplajuomiin nassauttaen samalla PoRa50 -juhlavuoden käyntiin mysteerisen spektaakkelimaisella tavalla.

MITÄ? Grand Opening, Karvanoppaa, Raittiusreivejä ja 50-alkupamaus
MISSÄ? Karvanoppa lähtien kiltiksen parkkikselta ja reivit OK20
MILLOIN? Karvanoppa klo 18->, Raittiusreivit 21-> ja PoRa50 -alkupamaus klo 00:00

——————————————————–
TIISTAI 24.4. – Raittiusdiplomigaala – Soberheidsdiplomagala @Kiltis sponsored by Bain
================================

Onnistuitko Wiinan Kauhistuksesta erossa pysyminen koko Vesiviikon? Tule siis noutamaan virallinen todiste suorituksestasi! Vesiviikkohaalarimerkkejä ja diplomeja jaossa Vesiviikon raittiisti suorittaneille taistelijoille!

Huhujen mukaan PoRan säbäsponsori Bain tuo raittiustaistelijoille Vesiviikon palauttavat oluet!

MITÄ? Raittiusdiplomien jako
MISSÄ JA MILLOIN? ti 24.4, kiltiksellä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana
TILAA? Kaikille Vesiviikon menestyksekkäästi suorittaneille, mutta muutkin ovat ehdottoman tervetulleita!